Actueel

De Winterschilder

Om het voor onze klanten aantrekkelijk te maken in de winterperiode schilderwerk uit te laten voeren, geeft Schildersbedrijf Smeets Steyvers een aantrekkelijke winterschilderkorting op al uw schilderwerk dat wordt uitgevoerd in de periode van november tot maart.

Voor meer informatie, uw persoonlijke korting en de voorwaarden kunt u contact met ons opnemen.

 

Laag BTW-tarief

Vanaf 15 september 2009 is de nieuwe 6% BTW-regeling van toepassing. Woningen die 2 jaar of ouder zijn, komen in aanmerking voor het lage BTW-tarief van 6% voor binnen- en buitenschilderwerk. Het enige wat u hiervoor hoeft te doen is een BTW-ouderdomsverklaring in te vullen, die in onze administratie kan worden bewaard.

Gratis meerjarig schilder onderhoudsplan

Voor particulieren, bedrijven en vereniging van eigenaren stellen wij een gratis meerjarig schilder onderhoudsplan op. Dit doen wij in samenwerking met de verffabrikant van uw keuze. Zo bent u ervan verzekerd dat uw huis of bedrijfspand goed beschermd wordt en zijn mooie uitstraling behoudt.replicas de relojes

Watergedragen verf

Op 1 januari 2000 is de vervangplicht in werking gesteld. Dit wil zeggen dat voor alle oplosmiddelhoudende producten bij gebruik binnen een vervangend product dient te worden gezocht dat voldoet aan de gestelde normen. Voor wat betreft binnenwerk wordt daarom met milieu minder belastende verfproducten gewerkt. Geurproblemen behoren zo goed als tot het verleden. Beter voor u, voor ons en het milieu.